Pedagógusnap

Szűcs Judit - Pedagógusnap

Idén újra együtt ünnepelhettek a pedagógusok 2022. június 3-án a Don Bosco Sportközpontban. Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Kazincbarcikai Tankerületi Központ közösen köszöntötte a nevelő-oktató munkát végzőket. A pedagógusok a „nemzet napszámosai”, „gyémántcsiszolók”, akik felfedezik és kiteljesítik a tehetségeket, és „lámpások”, akik utat mutatnak generációkon keresztül a felnövekvő nemzedékeknek – Markovicsné Demeter Edina, Kazincbarcikai Tankerületi Központ igazgatója ezekkel a szavakkal méltatta a pedagógusok munkáját.

Iskolánkból Szűcs Judit tanárnő, munkájának elismeréseként átvehette Kazincbarcika város polgármesterének elismerő oklevelét.

Munkájának alapvető jellemzői a hivatástudat, a gyermek- és szakmaszeretet, a következetesség, igényesség, pontosság. Számos diákját vezette be a rajz, a festés varázslatos világába, ismertette meg velük az alkotás örömét.  Neve ismerősen cseng városi körökben, hiszen kiállításaival és művészeti tevékenységével, élményfestészeti foglalkozásaival Kazincbarcika város lakóinak is emlékezetes pillanatokat szerzett. Szeretettel gratulálunk!

Hasonló tartalmak