, ,

Pénz7 – Pénzügyi és vállalkozói témahét

20230307_125821

Immár kilencedik alkalommal indul el 2023. március 6-án a PÉNZ7 pénzügyi és vállalkozói témahét Magyarországon melyhez iskolánk is minden évben csatlakozik. Ebben a tanévben a Korszerű pénzkezelés és digitális biztonság témakörében szerezhettek jártasságot tanulóink. A diákjaink megismerhették a különböző fizetési módokat melyekkel könnyedén de ugyanakkor biztonságosan fizethetnek. A bemutató órán a tanulóknak legnagyobb újdonság a pre paid kártya, a fizetési kérelem és a QR kódos fizetési lehetőség volt.
Diákjaink szakértői mozaikokat alkotva válhattak egy egy fizetési mód szakértőjévé és szituációkon keresztül adhatták tovább megszerzett ismereteiket társaiknak.
A Pénz7 program keretében intézményünkbe látogatott Anga János az egyik ismert bank fiókigazgatója aki bankbiztonságról, valuta,deviza fogalmakról, digitális biztonságról, bankkártya használatról és adathalászatról tartott nagyon hasznos előadást végzős diákjainknak. 

Hasonló tartalmak

Lelki nap iskolánkban

Iskolánkban 2023. december 20-án adventi lelkinapot tartottunk. A tanulók az osztályfőnökök vezetésével megismerkedtek a karácsonyi

Tovább

Adventi gyertyagyújtások

Megkezdődött az advent. A keresztények ilyenkor böjttel, bűnbánattal és jócselekedetekkel készülnek Jézus születésének ünnepére. Katolikus

Tovább