, ,

Szalagavató 2023

412189909_896499611929034_4779219151337807214_n

A várakozás, a lelki felkészülés időszakát éljük az adventi időszakban, és közben a szalagavató napjával mégis véget ért egy korszak végzős diákjaink életében. Talán már szeptembertől, az iskolakezdéstől foglalkoztatta őket az a gondolat, mivel fognak fellépni a szalagavatón.

Ezen a napon végzős diákjaink műsoraikkal betekintést engedtek hétköznapjaikba, vidám és megható érzéseket elevenítettek meg.

Egy jelenet, egy dal, egy tánc… mind egy-egy pillanatkép a most ünnepivé varázsolt hétköznapokból. Hagyományunk nyomában járva szalagavató ünnepségünknek klasszikus eleme a nyitótánc, elsőként ebben gyönyörködhettünk. Ezután szakmájuk titkaiba engedtek betekintést az ünnepelt fiatalok.

A műfaji sokszínűség legfőbb üzenete az, hogy összetartozunk. A szalagtűzés megható pillanatai előtt, az est záróakkordjaként és egyben útravalóként bölcs gondolatokat idéztek diákjaink.

Gratulálunk az est főszereplőinek! Kívánjuk, hogy az egymáshoz való tartozás jegyeként viseljék a szalagokat, valamint, hogy sikerrel zárják majd ezt a tanévet.

(Szervezők: Sólyomváriné Kovács Katalin, Tajnai Beáta)

Hasonló tartalmak