, ,

Kirepülő Show – Polgármesteri kitüntetés

Messenger_creation_dcce86f3-a8cd-4245-b10e-6240c40ac693

Kazincbarcika Város Önkormányzata a város végzős tanulói számára rendezett showműsor keretében búcsúztatta a diákokat.

A műsor Szitka Péter Polgármester úr köszöntőjével kezdődött, majd hagyományteremtő jelleggel Polgármester Úr felajánlotta, hogy az önkéntesen jelentkező végzősök közül a legtöbb szavazatott kapott diáknak egy napra átadja a város kulcsát, azaz egy napig a megszavazott diák lehet Kazincbarcika polgármestere.

A város Önkormányzatának képviselői ezt követően jutalomban részesítették a Középiskolák által javasolt diákokat. Iskolánk tanulóját Jóczik Boglárkát 5/13 osztályos tanulót Polgármesteri kitüntetésben részesítették, melyhez ezúton is szeretettel gratulálunk.

A műsor második részében a Rippel fivérek látványos erőbemutatóját láthatták a résztvevők. A Guiness rekorder előadók megdöbbentő attrakciókkal nyűgözték le a diákokat.

Az artisták bemutatóját követően a Hegeshow részesei lehettek a végzős diákok. A professzionális triál és extrém sport bemutatóban artista és kerékpáros ügyességi elemeket láthattunk. Nagy izgalommal nézhettük végig, amint önkéntes jelentkezők testén keresztül ugrattak át a bicajosok.

Az egy órás műsor zárásaként a diákoknak sok sikert kívántak a szervezők a vizsgákhoz. Tanulóink nagyon jól érezték magukat a rendezvényen, köszönjük, hogy részesei lehettünk a show-nak. (CsJ)

Hasonló tartalmak

Zarandokút Lengyelországba

Felejthetetlen jutalom-zarándokúton vettünk részt iskolánk diákjai közül azokkal, akik jó tanulmányi eredménnyel, közösségi munkával vagy

Tovább