,

Don Bosco Kvíz verseny

1644592423550

Február 4 én a Don Bosco Sportközpontban komoly vetélkedőre került sor iskolánk névadója, Don Bosco életéről, munkásságáról. 24 csapat jelentkezett a versenyre, szinte minden osztály képviseltette magát, ami mutatja diákjaink érdeklődését Don Boscoval kapcsolatban.

Az alkalom egy közös imával kezdődött, majd Kővári László SDB atya, akinek ezúton is köszönjük a kvíz összeállítását, ismertette a játékszabályokat. Kahoot alkalmazásban zajlott le a vetélkedő, ami nem volt könnyűnek mondható, hiszen közel 70 kérdésre kellett válaszolniuk a versenyzőknek. A verseny nagyon izgalmas volt, hiszen a csapatok mindig láthatták az elért eredményt.

A szünetben mindenki kapott egy ital kupont melyet büfében beválthattak és frissen sült pogácsát.

A verseny második fordulóját követően megszületett az eredmény és gazdára találtak az ajándékok. A dobogósok bowling, léghoki, csocsó, pingpong, vagy pizza közül választhattak, de ezen kívül mindenki kapott valamilyen apró ajándékot is.

Nagyon jó hangulatban telt el a délelőtt, ahol játékos formában diákjaink még jobban elmélyíthették ismereteiket, iskolájuk védőszentjéről, Don Boscoról.

A legjobb helyezést elért diákjaink:

I.                  helyezés: Laukó János 2/10/e és Váradi Virág 10/A

II.                 helyezés: Dániel Katrin; Mihály Enikő 1/9/n

III.                helyezés: Let Dominik; Loboda József 1/9/b

                                      Horváth Amanda , Varga Dzsenifer 9/A

Hasonló tartalmak