, ,

Pénz7

penz

Iskolánk idén is csatlakozott a Pénz7 Programhoz, de ezúttal hagyományteremtő jelleggel, sokkal több lehetőséget kínáltunk tanulóinknak a pénzügyi tudatosságuk növeléséhez.

Pénz7 tanórát tartottunk önkéntes pénzügyi szakértők segítségével megtakarítások témakörben az 1/9/n osztályban és a végzős osztályok delegáltjainak, pénzügyi kvízen és személyiség teszten vehettek részt kilencedikes tanulóink, ahol mint kiderült a résztvevők 93%-a takarékos és beosztó volt. Osztályfőnöki órákon minden osztály kitöltötte a 16 kérdéses ZsetOn tesztet, ahol pénzügyi ismereteiket mérhették fel illetve videós és rajzpályázatra is érkeztek be pályamunkák melyeket a zsűri később értékel. A legérdeklődőbb tanulók regisztrálhattak a Pénziránytű Alapítvány és a BÉT közös Tőzsdejátékára ahol virtuális milliókat lehetett befektetni részvényekbe. Köszönjük mindenkinek a segítséget és a részvételt.

BHJ és CSJ

Hasonló tartalmak

Zarandokút Lengyelországba

Felejthetetlen jutalom-zarándokúton vettünk részt iskolánk diákjai közül azokkal, akik jó tanulmányi eredménnyel, közösségi munkával vagy

Tovább